Ne-am infiintat in 1991
Avem 2 divizii specializate pe Societati Comerciale si Unitati Bugetare
Intretinem si dezvoltam programele realizate de noi si implementate la peste 200 de clienti importanti (la 31.12.2004)
Avem personal bine pregatit in activitatile: Analiza de sistem, Programare de gestiune, Programare Web, Inginerie de sistem
Ne ocupam in principal cu activitatea de realizare de programe, dar realizam si livrari complexe HARDWARE+SOFTWARE numai pentru clientii nostrii de programe. In acest caz asiguram echipamentele, indiferent de complexitate, la cele mai mici preturi (prin comparatie cu ofertele de pe piata).
Instalam sisteme de operare Windows si Linux, avand la dispozitie specialisti cu inalta pregatire in inginerie de sistem pt. statii si servere de date, retea, internet, E-MAIL.
Utilizand tehnici moderne (internet, etc.) de asistare a clientilor nostri, reusim ca in termen foarte scurt sa punem la dispozitie programele adaptate la ultimele modificari legislative.
Avand implementate programe la nivelul administratiei, suntem la curent cu ultimele modificari legislative (in domeniul economic), chiar inainte de a fii publicate in Monitorul Oficial.
Colaborand cu membrii ai corpului de experti contabili si a contabililor autorizati, programele noastre au un inalt grad de corectitudine d.p.d.v. legislatie, putand astfel, daca e cazul, sa consiliem gratuit clientii nostrii pe diverse probleme de natura economica.
Ne respectam intotdeauna cuvantul dat - chiar daca nu e scris - verificati!